lauantai 13. elokuuta 2011

Tunnelmakuvia uudesta puodista

Tässä muutamia kuvia uudesta puodistamme Rinteenkulmasta, avajaisiahan vietimme juhannuksen jälkeen. Mukavasti olemme saaneet huonekalut ja sisustustuotteet esille 120m2 liiketilaan ja asiakkaatkin löytävät meidät nyt paremmin kun olemme keskustassa.
Lastennurkkaus, jossa ihanat pehmonallet, Mailegin puput ja muut lahjatavarat.


Myynnissä on myös vanhoja kolmeruutuisia ikkunanpokia muutama kappale hintaan 49€/kpl. Nämä eivät ole nettipuodissa, mutta lähetyskin onnistuu:)


Kesäalen loppurysäys on alkanut ja paljon tuotteita jopa -50%. Nyt kannattaa tulla tekemään edullisia löytöjä!
mm. valkoiset ruukut -50% tässä ihanassa vanhassa lastenrattaissa. Nämä rattaat ovat myös myynnissä hintaan 195€, aivan ihastuttavat ja sopivat vaikka kukkakärryiksi.
Affarilta saapunut ihania pinssikoristeita kynttilöihin!
Svaneforsilta olemme saaneet jo ensimmäiset syysuutuudet, suositun printtikapan, sivuverhot, tyynynpäällisiä, keittiöpyyhkeitä ym...


Tässä tunnelmakuvia "näyteikkunastamme"
Keittiönurkkaus


Syksy saapuu ja paljon tunnelmallisia kynttiläjuttuja saapunut! Ja saimme lisää ihania Annu Elinan vintage kortteja ja julisteita.


Uutuusmerkki Dommo by Gavor, jolta löytyy ihana valkoinen romanttinen astiasarja sekä lasikulhoja ja kupuja sekä kynttilöitä.


Paljon syksyn uutuuksia saapumassa lähipäivinä, mm. GreenGateltä laaja valikoima astioita ja tekstiilejä sekä sisustustuotteita. Syksyn mallisto on taas aivan upea ja ihania uutuuksia täynnä.


Suositut sisustuskutsut aloitamme jälleen ja kerää vain ystäväsi ja tulkaa tutustumaan syksyn uutuustuotteisiin. Me järjestämme kahvitarjoilun puodissa. Kutsuja pidämme arkisin klo 18 ja lauantaisin klo 15. Varaa oma aikasi kutsuille, emännänlahjana on illan myynnistä 10%, jonka saat alennuksena omista ostoistasi. Lisäksi illan aikana on kaikille vieraille erikoistarjous, joka on voimassa vain sen illan:)


PikkuElsa sisustuspuoti

Rinteenkulma, Rovaniemi

0400-263318


verkkokauppa: www.pikkuelsa.fi


2 kommenttia:

  1. Ihania, ihania kuvia ja juttuja sulla myynnissä..harmi kun mun perinteinen syksyn messukiertue sinne Rovaniemelle päin jää väliin kun lomailen niin pitkään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos:) Toivottavasti pääset myöhemmin käymään. Mukavaa lomaa! -Satu-

    VastaaPoista