tiistai 16. elokuuta 2011

Loppukesän tunnelmia

Keittiössäni on tummat kaapit, joita en ole vielä halunnut muuttaa valkoisiksi. Valkoista käytän paljon tekstiileissä ja astioissa. GreenGaten Ingrid Beige ja Spot Beige astiat ovat suosikkejani. Huonekaluissa suosin sekä valkoista että tummaa puuta. Tekstiileissä käytän sitten tehosteena valkoista ja beigeä tummien huonekalujen kanssa. Käytän valkoista tehosteena, kun haluan kodin sisustuksesta neutraalin, puhtaan, tyynen ja avoimen:)

Ikuisuusprojektini grillikatos on tänä kesänä saanut valkoisemman ilmeen. Tekstiileillä se on helppoa muuttaa joka kesä. Viime kesänä sisustus oli vaaleanpunaisen ruusuinen ja sitä edellisenä kesänä sininen. Mutta kyllä valkoinen ja beige ovat kuitenkin ne värit, joilla jatkan ensi kesänäkin:)Olemme vasta maalanneet talon valkoiseksi, joten lyhty- ja amppelikoukut vielä hakevat paikkaansa. Ainoastaan vanhan ikkunanpokan kransseineen olen laittanut terassin seinälle. Isot lyhdyt ovat upeita käyttää kukille, ihana pallomainen syyskrysanteemi on saanut paikkansa lyhdyn sisältä.


Olohuoneen tunnelmaa, tummaa ja valkoista puuta sulassa sovussa sekä vaaleat tekstiilit. Odotan innolla syksyn tekstiilejä, syksyn tullessa on aikaa taas sisustaa sisälläkin. -Satu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti